Is het mogelijk om tijdelijk een gebruiker in of uit te schakelen om toegang te krijgen tot mijn systeem?

Tijdelijke activatie/deactivatie van een gebruiker is niet voorzien, omdat de uitnodiging of annulering eenvoudig is en in enkele seconden kan worden afgerond. Zie de FAQ "Hoe kan ik een gebruiker / account uitschakelen om toegang te krijgen tot mijn systeem?".

Heeft dit artikel u geholpen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?

Onze klantenservice helpt u graag verder