Je kunt je account direct in de app annuleren, via de pagina Inloggen / Welkomst; door de tekst "Account verwijderen" te selecteren, start je het verwijderingsproces van het account.
Als je in de app bent, kun je het account direct verwijderen via het specifieke submenu "Account" in het hamburgermenu linksboven in de app.
OPMERKING: Na het annuleren van het account is het binnen 30 dagen niet mogelijk om een nieuw account te registreren met hetzelfde e-mailadres.
Vind de antwoorden op uw vragen
Hoe kan ik mijn account annuleren?
Heeft dit artikel u geholpen?
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?
Onze klantenservice helpt u graag verder