Hoe kan ik een gebruiker of account uitschakelen om toegang te krijgen tot mijn systeem?

Je kunt de toegang tot je Home direct aan een gebruiker teruggeven, direct vanuit de Home + Security App.
Klik via de instellingenknop linksboven in de app op 'Beheren mijn gasten' en klik op het X van de gebruiker die je uit je Home wilt verwijderen.

Heeft dit artikel u geholpen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?

Onze klantenservice helpt u graag verder