Hoe kan ik een gebruiker of account uitschakelen om toegang te krijgen tot mijn systeem?

Je kunt een gebruiker of account uitschakelen om toegang te krijgen tot je systeem via de Hamburger-knop linksboven in de app, klik op het specifieke submenu "Gebruikers".
De pagina "GEBRUIKERS" toont alle gebruikers die gemachtigd zijn om toegang te krijgen tot je systeem.
Elk account/persoon kan zichzelf verwijderen.
Alleen het hoofdaccount dat is gemarkeerd met een blauwe ster, dat de koppeling van de Easy Kit Connected aan het thuis-WiFi-netwerk en de Legrand-cloud heeft gemaakt, kan elke geautoriseerde/uitgenodigde functie om de installatie te beheren annuleren.
De annulering vindt plaats door op het afvalbakicoon te klikken dat overeenkomt met het account dat je wilt ontkoppelen.

Heeft dit artikel u geholpen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?

Onze klantenservice helpt u graag verder