Je kunt een gebruiker of account uitschakelen om toegang te krijgen tot je systeem via de Hamburger-knop linksboven in de app, klik op het specifieke submenu "Gebruikers".
De pagina "GEBRUIKERS" toont alle gebruikers die toegang hebben tot je systeem.
Elk account/persoon kan zichzelf verwijderen.
Alleen het hoofdaccount dat met een blauwe ster is gemarkeerd, dat de koppeling van de Classe 300x aan het thuis-WiFi-netwerk en de Legrand-cloud heeft gemaakt, kan elke geautoriseerde/uitgenodigde functie om de installatie te beheren annuleren.
De annulering vindt plaats door te klikken op het afvalbak-icoon dat overeenkomt met het account dat je wilt ontkoppelen.
Vind de antwoorden op uw vragen
Hoe kan ik een gebruiker of account uitschakelen om toegang te krijgen tot mijn systeem?
Heeft dit artikel u geholpen?
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?
Onze klantenservice helpt u graag verder