Als ik een Netatmo-camera bewerk in mijn Netatmo-account, wordt die dan automatisch gesynchroniseerd op de interne unit van de Class300X en in de DEUR ENTRY-app?

Nee, het is noodzakelijk om een Netatmo-account opnieuw te synchroniseren op Class300X.
Je moet de Netatmo-integratie uitschakelen en opnieuw inschakelen in het speciale submenu: Configuratie/Compatibele apparaten
. Let erop dat deze bewerking je eerder geïmporteerde Netatmo-camera verwijdert.

Heeft dit artikel u geholpen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kan u het antwoord op uw vragen niet vinden?

Onze klantenservice helpt u graag verder